Testimonials

Rikke

I am on a journey and maybe it will never stop, but I am not on it alone. Step by step, my sessions with Rama Thea are helping me climb and overcome some of the challenges that I am facing. And I can now face them with inner peace and inner strength.

I have realised that all the changes are inside of myself and that I needed to start there to achieve the changes I wanted in my life. With Rama Thea I did find what I was looking for and the progress that we are making still amazes me. 

Anja
Rama Thea har en fantastisk evne til at invitere en ind i en tryg ramme, hvor jeg blev udfordret til at være ærlig overfor mig selv og lytte til kroppens signaler, som jeg sjældent gav mig selv lov til, når livet og omgivelserne forventede at jeg skulle levere. Rama Thea har en smuk evne til at se og mærke dig, og ikke mindst motivere dig til at fokusere på det rigtige for dig! Hun har min varmeste anbefaling.
Henrik
 Da jeg først prøvede en session hos Rama havde jeg ikke de store forventninger. Min indledende motivation var nysgerrighed, men ubevidst søgte jeg nok noget dybere. Rama var forbavsende hurtigt istand til at lede min opmærksomhed til kernen af mig selv og finde svar på spørgsmål inde i mig selv som jeg længe havde glemt. Selvom jeg havde forventet at finde svar på nogle spørgsmål, så var de spørgsmål og emner jeg fandt frem til anderledes end det jeg først havde ventet, men meget mere det jeg havde behov for. Det føltes som at vågne op efter en lang drøm.
Rabia
 I have been blessed with a childhood filled with laughter, love and happy moments. But growing up, trying to fit in both the Pakistani and Danish society has been far from easy and has left me with clear scars on my body and soul. I needed guidance to bring order and happiness in my life and more importantly, to stop disrespecting my body and to start listening to it. At the age of 33 I had my first session with Rama Thea. I was met with warmth, human compassion and an understanding of my situation that I had not met from several psychologists I had talked with earlier. I felt safe from the first meeting. The next few months my scars not only healed, but also became fewer. It took hard work and cost me many tears, but through Rama Thea’s healing, writing in my journal (in which I was given different small assignments) and my sessions with her, I started to feel a change in myself.

I can now proudly call myself an ex-cutter on my way to a life where I live it with a basic respect for myself and my body. I still have some way to go but with the guidance of Rama Thea, I feel I’m on the right track and in loving hands.

Susanne
 Jeg mødte Rama på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde et stort behov for at finde ud af, hvilken vej jeg skulle gå fremover.  Min relation til Rama var på dette tidspunkt af ren faglig karakter, men jeg mærkede meget hurtigt hendes evne til, at fornemme hvem jeg er som person.  Det blev derfor klart for mig, at Rama var den person, som kunne hjælpe mig videre i mit liv. Jeg startede derfor et coachingforløb op hos Rama. Hun har hjulpet mig med at se på nogle af de ting, som jeg bærer videre på fra min barndom, hvilket har givet mig en forståelse for, hvorfor min adfærd er som den er i nogle situationer. Med denne forståelse og dette indblik har jeg mulighed for at arbejde mig videre i processen med min selvudvikling. Ligesom jeg sammen med Rama har set på ting fra min barndom, så drøfter vi naturligvis også nuet og fremtiden. Hvis jeg har en aktuel problemstilling, noget jeg er usikker på eller bange for, noget der bekymrer mig, eller hvis jeg bare har en trist fornemmelse i kroppen, så er det så skønt at komme hos Rama, og få talt tingene igennem. Det har i rigtig mange tilfælde betydet, at jeg er gået meget gladere og optimistisk fra Rama, og med mod og selvtillid til at møde verden. I forhold til min fremtid, så er Rama også rigtig god til, at gøre mig opmærksom på, at jeg skal mærke efter, hvad der er det rigtige for mig. Hun har fået mig gjort meget mere bevidst om, at jeg skal føle og mærke efter mine egne behov og følelser. Hun har fået mig til at indse, at det er vigtigt for mig, at jeg lytter til mig selv og mærker efter i min krop om tingene føles rigtige. Jeg er desuden, ved hjælp af Ramas input, blevet i stand til at opfatte nogle af de ”vejledninger” og ”hints”, som bliver givet til mig i mit liv. Denne opdagelse er fantastisk for mig. Når jeg på den måde får et åbenlyst ”hint”, så gør det, at jeg straks og uden tvivl kan mærke, hvad der er det rigtige for mig i den givne situation eller på det givne tidspunkt i mit liv.

Om Rama som person kan jeg kun sige noget positivt. Hun har så meget indlevelsesevne, intuition, nærvær, varme og kærlighed. Jeg har fuld tillid til hende, og jeg føler, at jeg kan åbne mig op for hende uden forbehold.

Jeg er stadig i gang med min selvudvikling, men jeg er sikker på, at jeg ikke var nået dertil hvor jeg er i dag uden hjælp fra Rama.

Vibeke
 Rama Thea I always look forward to our sessions. You have helped me turn my life around.  The way you accept me and the way you always seem to see me with love is an amazing feeling. Through this I have started to love myself and find out who I truly am. The channeling has given me courage and a feeling of belonging.  Your intuition and beautiful energy is priceless.
Sanjay
 Rama Thea, is for me, a very sophisticated and talented life counsellor. Her ability to tune into what I need is always spot on. The readings I have had from her guides are always accurate and show me how I can go deeper within myself. I have started to enjoy my life, before I was on autopilot, now I am calmer, I notice people around me and I am not as anxious as I was. The healing has opened my heart – I met my girlfriend soon after these healing sessions. I warmly recommend Rama Thea as a way to get back to what really matters.
Sara
 Da jeg var barn spillede jeg klaver. Det var noget jeg gerne ville, fordi det var befriende at kunne udtrykke sig selv gennem musik. Jeg spillede klassisk klaver og skulle spille skalaer. Jeg spillede skalaer. Frem og tilbage, frem og tilbage. Mine fingrer skulle kunne spille i mørke. Jo bedre jeg blev til skalaerne – jo nemmere var det at spille melodierne, fordi det grundlæggende var på plads.

Efter jeg blev voksen ville jeg gerne leve mit liv ligeså udtryksfuldt, som jeg kunne spille klaver. Men det er som om, det grundlæggende ikke helt er på plads.

Jeg begyndte at komme hos Rama, fordi det hele væltede. Og sammen med hende fandt jeg frem til de ting, der er grundlæggende for mig. Og hun hjalp mig med forskellige øvelser, der kan hjælpe mig med at samle mig selv. I det sidste år har jeg udført de øvelser og det har tit ramlet. Men jeg blev ved med at udføre dem. Igen og igen. Og hver gang det har ramlet, har jeg bedre kunne håndtere det. Jeg forstår sammenhængene i mit liv bedre.

Øvelserne er mit livs skalaer. Jeg spiller stadig skalaerne på klaver, så de stadig sidder i fingrene hvis jeg nu skal bruge dem – og det samme har jeg tænkt mig at gøre med de øvelser, Rama har givet mig.

Numa
 Rama har været utrolig dygtig til at vejlede og coache mig. Hun er en person som er meget nærværende og omsorgsfuld som derfor give følelsen af tryghed, når man har brug for en snak. Rama er meget spirituel og det har været rigtig spændende. Hende kan jeg anbefale til en hver som har brug for at blive vejledt.