Terapi

Alle kan have det svært

Alle oplever at tankerne kan kører i ring – du er ikke alene og du skal ikke klare alt alene.

Min terapi er meget personlig – Hvad er din historie? Hvad er vigtigt for dig? Hvad er vigtigt i dit liv? Hvordan er det, at være dig? Kan du mærke, når du er ked af det? Får du den støtte, du har brug for?

I terapien arbejdes der med følelserne – at ignorerer dine følelser betyder ikke, at de går væk. De bliver undertrykte og dine livsværdier bliver påvirket af det. Ved du hvordan du skal lytte til dine følelser? Måske kan du ikke, måske har du ikke lært det, måske tør du ikke?

Vejen ud af følelserne, er gennem følelserne – få den hjælp og støtte du har brug for.One-2-One-consultation

Jeg vil hjælpe dig med, at erkende hvad problemet er, du vil få støtte og blive set, hørt og mødt i det du oplever i dit liv lige nu.
I et forløb hos mig, får du en partner der går sammen med dig på de svære stier i dit liv. At mærke, at der er en der tror på dig, er altafgørende for din vej frem og for at opbygge en indre styrke.

Intet er for skamfuldt eller for hemmeligt, til ikke at blive delt og talt om.

Mit terapeutiske udgangspunkt er, at du skal mærke dig selv som et helt menneske, hvor sårbarhed er noget du træner i din hverdag, så du ikke længere skal undertrykke hvordan du virkelig har det.

Det er en proces og kan tage tid, men det er hele rejsen værd! – Så du kan mærke dig selv og den du er.

Sessionerne foregår i Birkerød eller i København – på dansk eller engelsk, alt efter hvad du fortrækker

800 kr